Door je profiel op Rendez-Vous

Controle technique marquain rendez vous datingsite

Je profiel persoonlijke gegevens bevat

Als wettelijke voogd is het immers de verantwoordelijkheid van de ouders om erop toe te zien en te bepalen welk gebruik al dan niet gepast is. Je profiel persoonlijke gegevens bevat adres, email, telefoon, enz. Een profiel die door het lid of door de admin op aanvraag van het lid gewist wordt, zal achteraf niet meer geactiveerd kunnen worden. Enkel in persoonlijke berichten is dit toegelaten.

Verstuur ook geen boodschappen met een seksuele getinte inhoud. Het is ten strengste verboden om een profiel aan te maken of een foto of video te versturen met een opzettelijke of uitdrukkelijke seksuele connotatie. Bij elke mailing die je van ons ontvangt zal je kunnen aanduiden dat je ze niet langer wenst te ontvangen.

Als wettelijke voogd is het immers

De gekochte abonnementen via Apple store zijn niet automatisch vernieuwd. Door een profiel op Rendez-Vous. Wanneer je naar Rendez-Vous. Je kan over dit recht beschikken via de optie profiel aanpassen of door een e-mail te verzenden naar klantendienst rendez-vous. Door je profiel op Rendez-Vous.

Je gegevens zullen enkel gebruikt worden voor het beheer van de dienst of om je op de hoogte te houden van onze producten of diensten, of die van onze partners. De gebruiker Wanneer je een profiel aanmaakt of de diensten van Rendez-Vous. Al je persoonlijke gegevens worden exclusief beheerd door Rendez-Vous.

Om te verkomen dat u plots geen gebruik meer kan maken van al onze functies, worden alle abonnementen betaald met Mastercard, Visa, American Express en Paypal automatisch verlengd. Wissen of verwijderen van profielen en berichten Door een profielpagina op Rendez-Vous. Het is dan ook aangeraden om af en toe een bezoekje te brengen aan deze pagina. Verantwoordelijkheden Je gebruikt deze diensten op eigen verantwoordelijkheid.