Alles kan, maar niets moet

Beetje van dit en een beetje van dating

Alleen verpak je het nu wat anders en heb je wat meer behoefte aan comfort. De reizen voor eenoudergezinnen is ook een groot succes. Denk aan je favoriete bestemming en misschien kan je hem wel terugvinden in ons aanbod.

We zorgen er graag voor dat zowel voor als tijdens je vakantie alles zorgeloos kan verlopen. De zon, het zand, de cocktails en de golfslag zullen voor de rest hun verantwoordelijkheid moeten nemen want al de rest neemt onze reisbegeleider te plaatse voor zijn rekening.

De vrijheid die bij deOp die manier

Dit geldt natuurlijk ook voor singles. Deze optimale mix geeft je de meeste kans om vriendschappelijk te klikken met je medegezellen. Daarnaast staat de veiligheid ook altijd voorop en weet lang niet iedereen hoe ze op een veilige manier met, vaak kleine, kinderen kunnen gaan reizen. Dan moet je je enkel nog de vraag stellen waar dit zal gebeuren zodat je op de juiste plaats bent om die eerste passionele kus in ontvangst te nemen, of als je meer het uitgaande type bent te geven. Onze reizen zijn steeds all in met vluchten en alle plaatselijke uitstappen inbegrepen.

Geen probleem, bij ons kan alles maar moet niets. Daar moet je bij ons ook helemaal niet verlegen om zitten, al zijn onze prijzen heel competitief toch boeten wij niet in op luxe en comfort.

Ze kunnen dingen over je merkt dat je jezelf niet bewust van zijn. Hou er rekening mee dat het een sportieve trip is, maar dat is natuurlijk ook de beste manier om je nieuwe reisgenoten snel en goed te leren kennen. Maar daar moet je ons dan natuurlijk gewoon in vertrouwen.

Ontdek de wereld met gelijkgestemde geesten Maar een deel van de charme van goedkope single reizen is net nieuwe mensen leren kennen. Bij Smartglobe vinden we het namelijk belangrijk dat de vakantie geschikt is voor iedereen, voor jong en oud. Onze jarenlange ervaring in de reissector staat tot jouw beschikking, onze reisleiders reizen steeds met je mee en gaan ook ter plekke steeds mee op uitstap. Je zult geen spijt krijgen van de reis die je hier gemakkelijk en snel boekt. Om op pad te gaan met je mede vrijgezellen is het een stuk makkelijker om met elkaar te communiceren en ervaringen met elkaar te delen.

Op die manier optimaliseren we de kansen dat je wel iemand zal vinden waarmee je vriendschappelijk klikt tijdens de reis. De vrijheid die bij de reisorganisatie wordt geboden geeft je ook de mogelijkheid om kosteloos je reis te annuleren als je er toch vanaf wilt zien. De groep bestaat uit hoogopgeleide singles waarbij er in de groep een zo goed mogelijke verdeling is gemaakt tussen het aantal mannen en vrouwen om het eerlijk te houden. Onze reisbegeleider gaat ook mee op de vakantie en kan je lokaal verder bijstaan om je alleen op pad te helpen of je kan je gezellig aansluiten bij de groep.

Door hier je reis te boeken kan je er op rekenen dat je een leuke reis gaat beleven die zowel door jou als ouder als door de kinderen kan worden genoten. Mannen, vrouwen maar ook alleenstaande moeders en vaders hebben de mogelijkheid om hier een leuke reis te boeken waarbij ze er zelf voor kunnen kiezen of ze hun kinderen mee willen nemen of niet. Zo gaan we op citytrip voor singles naar Praag, een stad met een enorm rijke geschiedenis en een zeer pittoreske omgeving vol musea maar ook leuke kleine bars en restaurantjes. Parijs en Rome doen menig hart sneller slaan, en onze reisbegeleider die steeds met je ter plaatse meegaat is er kind aan huis. Daarbij hebben ze ook al veel ervaring in het samenstellen van interessante groepen mensen om samen te reizen.

De verdeling van de dagen hangt wat af van ons aanbod en jou persoonlijke smaak maar deze formule geeft je het beste van de twee werelden. Het zijn geen vrijgezellentochten, we organiseren vakanties voor singles die liever niet alleen reizen en hebben geen focus op romantiek of matchmaking. Met je dagelijkse bezigheden heb je niet altijd de kans om op zoek te gaan naar een leuke partner, hoe graag je dit ook zou willen. Al de rest doen wij voor jou. Ergens ademt Frankrijk vakantie en nostalgie uit, een voor Belgen heel bekende cultuur die toch nog net dat tikkeltje vreemd heeft.

Wij zorgen voor een toffe groep vrijgezellen die samen op reis willen en die openstaan voor nieuwe contacten. Dit kan je dan zes weken voor vertrek regelen. Heb je eens wat tijd voor jezelf nodig dan kan dat natuurlijk ook, alles is op jou maat en alles kan maar niets moet. Samen met onze reisbegeleider die de trip met jullie mee zal doen trekken jullie weer door de Ardense heuvels. Een vakantie brengt mensen bij elkaar en wie weet vind je tijdens je single vakantie wel de liefde van je leven.